Managementul automatizat al performanței

Aplicațiile Craft Solutions au fost create pentru a permite companiilor să utilizeze cu eficiență și ușurință conceptul de Enterprise Performance Management. Acesta presupune procese eficiente si testate de management al performanței operaționale, comerciale si financiare a companiilor din orice industrie si din orice zonă de business.

Acestea sunt proiectate pentru a oferi o automatizare completă a acestor procese și a analizelor, deoarece informațiile primare sunt extrase automat din sistemele contabile sau ERP și sunt prelucrate de aplicații pentru a vă oferi exact informațiile de care aveți nevoie, la momentul în care aveți nevoie.

30all

30all nu are terenuri de tenis, vestiare si tribune. El este un facilitator, provoaca jucatorii sa joace mai mult tenis in competitii interesante, ofera cluburilor de tenis rate de ocupare mai mare ale terenurilor, ajuta jucatorii sa ajunga la antrenorii potriviti, ajuta sponsorii sa isi faca brandurile cunoscute intre membrii 30all.club

Media Planning

Am dezvoltat pentru The Group un modul complet pentru mediaplanning pentru TV, radio, presa si internet. The Group este unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania si reuneste numeroase agentii de media sau specializate in diverse nise de marketing, in frunte cu agentia Media Investment.

Merlin ERP – module specializate

Am dezvoltat pentru Prodigy Software module de controlling financiar, trading si furnizare de energie electrica si gaze. Prodigy Software este dezvoltatorul Merlin ERP si ofera de mai bine de un deceniu solutii software customizate pentru companii care activeaza in Productie, Distributie, Servicii, Media, Retail si alte industrii.

Paze – crowsourcing parking places

Gasim mai repede locuri de parcare libere si ajutam pe altii sa parcheze mai repede.

Te invitam la o cafea sa discutam despre ideea ta

Menu