Custom Projects

Termeni de utilizare

Acest site (cu exceptia site-urilor apartinand tertilor catre care se face trimitere) este controlat de S.C. Custom Projects S.R.L. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice dispute legate de acest site sunt guvernate in concordanta cu legile in vigoare in Romania. Utilizatorul accepta sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania. Acest site poate fi accesat de pe teritoriul Romaniei si din strainatate.

S.C. Custom Projects S.R.L. nu poate garanta ca acest site este, din punctul de vedere al continutului, in concordanta cu legislatia altor state. In cazul in care acest site este accesat din afara Romaniei, Utilizatorul face acest lucru pe propria raspundere si este responsabil pentru asigurarea respectarii tuturor legilor in vigoare in locul unde acesta se afla.

S.C. Custom Projects S.R.L. poate modifica acesti termeni de utilizare fara o notificare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.customprojects.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Custom Projects S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a S.C. Custom Projects S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. Custom Projects S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. Custom Projects S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe. S.C. Custom Projects S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. Custom Projects S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Utilizatorul este de acord cu aceste termene si conditii. Utilizatorul recunoaste ca a citit si acceptat aceste termene si conditii. Utilizarea serviciului de catre Utilizator reprezinta acceptarea celor mentionate mai sus.

In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste termene si conditii, va rugam sa opriti utilizarea acestui site.