Custom Projects

Servicii

Dezvoltare de aplicatii speciale
Oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii speciale pornind de la analiza nevoilor clientului si asiguram mentenanța si suportul post-implementare a aplicațiilor.

Integrare
Legam aplicațiile noastre cu aplicațiile existente astfel încât sistemul rezultat sa acționeze ca un întreg.

Implementare
Ghidam clientul de la cumpărarea pana la utilizarea soluției. Procesul de implementare include, in mod obișnuit următorii pași : analiza cerințelor, analiza domeniului de aplicare, personalizarea soluției, integrarea cu sistemele existente, definirea politicilor de utilizare, școlarizarea utilizatorilor si livrarea.

Suport post-implementare
Oferim suport post-implementare pentru diverse tipuri de probleme: rezolvarea problemelor de operare, optimizarea utilizării sistemului, situatii de functionare anormala a solutiei. Sistemul de suport creste fiabilitatea, accesabilitatea si increderea in aplicatie asigurand satisfactia clientului pe tot timpul folosirii aplicatiei.

Întreținerea aplicațiilor
După livrare, soluția are nevoie de întreținere pentru a își păstra valoarea odată cu trecerea timpului. Întreținerea include adăugarea de funcționalități noi, modificarea, optimizarea sau ștergerea funcționalităților existente, introducerea noilor tehnologii, corecția erorilor.

Consultanta IT
Putem sa va facem mai competitiv într-un mediu de afaceri din ce in ce mai automatizat. Daca aveți nevoie de asistenta pentru proiectarea, implementarea, administrarea sau optimizarea unei soluții informatice pentru managementul afacerii – sau pentru toate cele enumerate anterior – noi va vom furniza combinația optima de experiența, strategie si metode pentru a crea valoare deosebita pentru dumneavoastră.
Consultanții noștri IT au dobândit o vasta experiența atât tehnica cat si de afaceri asistând multe companii din diferite industrii si o folosesc in fiecare zi pentru a-i ajuta pe clienții noștri sa reușească mai mult si mai bine.